Lush svaigā Cupcake maska. Atsauksme.

18:24






Sveiki!
Šis manā dzīvē ir saspringts laiks. Spēku atņem ne vien darbs, bet arī vasaras pasākumi, kuros jāizskatās pēc iespējas labāk. Tam pa vidu vēl jāizpalīdz draugiem ar maziem papildu darbiem un jāapgūst autovadīšanas māksla. Laika, lai gozētos saulītē un noķertu skaistu iedegumu, izskaidrītu veikalus ideālo kurpju un aksesuāru meklējumos, protams, nav.
Šajā nebeidzamā skrējiena laikā par sevi pastāstīt gaida arī dažas skaistumlietiņas un varu apsolīt, ka regulāri raksti parādīsies jūlija otrajā pusē. (Urā!)
This is stresful time in my life. Work, summer events, where I need to look as good as possible. Also I am on my way getting driver's licence, so I have to learn a lot. Time to sunbathe and make myself look nice and tan, go shopping and find the perfect pair of shoes and accesories, of course, I don't have. 
In this infinite run I also have some ideas for blog posts, but I can only say that regular posts you will see from the end of July. (Yay!) 

Bet nu par pašu produktu!
Lush svaigā maska Cupcake (Internetveikalā - Piparmētru-šokolādes maska) piemērota taukainai un problemātiskai ādai. Jau tikai sajūtot vasaras tuvošanos mana sejas āda no kombinētas pārtop par taukainu, tādēļ meklēju produktu, kas palīdzētu cīnīties ar šo problēmu un pie reizes novērstu arī iespējamo izsitumu rašanos.
But now about the product itself.
Lush fresh face mask called Cupcake is for oily and problematic skin. I wanted to find a product that could make my skin look matte longer and in the same time help to get rid of some pimples.



Maskas sastāvā ir Rassuli dubļi un linsēklas (palīdz absorbēt lieko sebumu), kā arī kakao sviests un piparmētru eļļa, kas piešķir lielisku smaržu.
Produkts ir tumši brūnā krāsā - kā šokolāde un ir diezgan biezs. Paredzēts uzglabāšanai ledusskapī un ideāli piemērots karstām vasaras dienām, jo ne tikai cīnīsies ar ādas problēmām, bet arī to atvēsinās.
This mask contains Rhassoul mud, linseed and cocoa butter and peppermint oil, which gives wonderful scent to this mask. Product is dark brown - as chocolate and it is thick. You need to keep it in the fridge, that's why it is ideal for using in the summer. 


Es masku klāju uz tīras, sausas sejas biezā kārtā un atstāju 10-15 minūtes. Pēc tam, izmantojot ūdeni un dažreiz ņemot talkā porainos sūklīšus (ja nepieciešams neliels skrubējošs efekts), mazgāju to nost. Pēc lietošanas āda ir gluda, jūtas tīra un nav taukaina vēl ilgu laiku. Es pēc tam vēl uzklāju vieglu mitrinošu krēmu, jo deniņu un žokļa līnijas rajonā ir nedaudz sausa sajūta, taču tā nav velkoša.
I put this mask on clean and dry face in thick layer and leave it for 10 to 15 minutes. After that I use water and sometimes use face sponge ( if I want to scrub my face gently) to take the mask off. After using skin is smooth, feels clean and isn't oily for long time. I like to use light moisturiser after this mask, because my temples and jaw line feels a little dry, but it doesn't feel tight. 

Noteikti turpmāk izmēģināšu arī citas svaigās maskas un cerēšu uz tikpat lielisku efektu.
Cena - EUR 8,96

Vai esi izmēģinājusi Lush svaigās maskas? 



You Might Also Like

7 komentāri

  1. hehe, es arī šobrīd tieši šo lietoju un atsauksme būs drīzumā. pagaidām varu pateikt, ka ārkārtīgi patīk, kā smaržo, kad uzklaj uz sejas. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, smarža vien ir pirkšanas vērta. :D

      Delete
  2. atkal domāju atgriezties pie Lush, bet pie Angels skrubja. :D maskas man kaut kā tā. Jā, kad man seja izskatījās ārkārtīgi norāvusies no ķēdes, tad palīdzēja, ka likts, bet tā man neprasā nekādas maskas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gribu pamēģināt to skrubi, jo daudzi ļoti slavē, bet nekad nesanāk nopirkt. Laikam jāieplāno Lush veikala apmeklējums tuvākajā laikā! :)

      Delete
  3. Paldies par informāciju, jāizmēģina! :)

    ReplyDelete
  4. Izskatās ļoti forša maska! :)
    Man patīk Magnaminty un Brazened Honey maskas.

    ReplyDelete
  5. Šis gadījumā nav jauns produkts viņiem? Esmu mēģinājusi ļoti daudz Lush atvēsinošās maskas - pat ja nelietoju pietiekami regulāri lai redzētu rezultātus, man pietiek ar atvēsinošo efektu lai kārtīgi pamostos no rītiem. Tikko izlietoju savu Lush masku "Svētā patiesība", nākamā pilnīgi noteikti būs Cupcake :D!

    www.kristianavasarina.com

    ReplyDelete