Mana pieredze ar Aliexpress

18:53




Sveiki pirmajā Adventē!
Ir tik daudz, ko es jums gribētu pastāstīt - ļoti daudzu produktu atsauksmes un arī nedaudz savas pieredzes, bet tas viss ar laiku! :)
Šoreiz nedaudz par pirkumiem no Aliexpress. Visi mani pirkumi līdz šim ir izrādījušies neticami veiksmīgi, tāpēc dalīšos tajos ar Jums!
Hello everyone!
There are so much to talk about - many product reviews and even my experience, but those posts will come later!
Today I wanted to talk about my experience with Aliexpress. All my purchases are incredibly successful, that why I wanted to show them to you!

1. Kaklatora / Statement necklace (link)
Kaklarota gandrīz pilnībā atbilst pārdevēja attēlos norādītajai, vienīgā atšķirība ir ķēdē, kas ir nedaudz citādāka, bet kopumā esmu ar pirkumu apmierināta, vienīgi akmentiņi varētu būt ielīmēti nedaudz taisnāk. (Var redzēt 2. bildē) Taču priekš šādas cenas (4 eur) ir ļoti labi! Sūtījumu gan saņēmu tikai pēc 60 dienām, taču sazinoties ar pārdevēju viņš uzreiz pagarināja pirkuma aizsardzības laiku un viss tika atrisināts bez liekām problēmām.
Necklace is almost exactly the same as seen in seller's pictures. The only thing that differs is the chain. Maybe the rhinestones could be glued to the necklace more precisely, but all in all, that is what you get for 4 euros. I reiceved my package after 60 days, but the seller was kind and extended putchase protection period and everything was fine in the end. I think that mostly it is because of Latvia's customs.

2. Telefona vāciņš / Phone case (link)
Gandrīz pilnīgi precīzi atbilst attēlotajam pārdevēja bildēs. Tas ir no mīkstas plastmasas un to var locīt. Noteikti piesaista apkārtējo uzmanību. 
This phone case is almost exactly like the one shown in seller's pictures. It is from elastic plastic and you can bend it. 

3. Kaklarota/ Dainty necklace (link)
Smalka kaklarota. Pilnībā atbilst pārdevēja aprakstam un bildēm. Izskatās labas kvalitātes, lai gan cena ir diezgan smieklīga. Var kombinēt ar visdažādākajiem apģērbiem. 
Dainty necklace. Exactly the same as shown in seller's pictures. Looks like it is good quality, when actually it is so cheap! 
Nice piece, because you can combine it with lots of different outfits. 



4. Telefona vāciņš / Phone case (link)
Victoria's Secret telefona vāciņš no biezas gumijas, kas pasargā telefonu no triecieniem. Perfekti pieguļ telefonam un pārdevēja bildēs ir attēlots precīzi. Tas ir iesaiņots Victoria's Secret maciņā, kas liek domāt, ka tas varētu būt oriģināls. Vienīgais mīnuss - materiāls pievelk putekļus un arī bildēs var redzēt, ka tas ir nedaudz putekļains. Atnāca 2 nedēļu laikā un līdz šim tas ir ātrākais sūtījums, ko esmu saņēmusi no Aliexpress. 
Victoria's Seceret phone case from thick rubber like material. It fits nicely to the phone and is exact like the one from seller's pictures. It is packed in little Victoria's Secret bag, that makes me think that maybe it is an original. Only bad thing is that this material gets dusty easily. The package arrived after only 2 weeks! It has been the fastest delivery so far!




5. Auskari / Earrings (link)
Nedaudz garāki, kā norādīts pārdevēja attēlos un aprakstā. Un manā bildē var redzēt, ka viena auskaram nav aiztaisāmā. Tas tāpēc. ka jau pēc pāris dienām to nejauši pazaudēju, tagad tā vietā izmantoju citu. 
Just a little bit longer than shown jn seller's pictures. In my picture you can see how long they actually are. And in this picture, you can see that there is missing one closure. It is absolutely my fault (oh, well) and now I use different closure. 

Kāda ir Tava pieredze ar Aliexpress vai līdzīgiem interneta veikaliem?

Jauku vakaru!



You Might Also Like

6 komentāri

  1. Mana pieredze arī ir visnotaļ pozitīva - esmu pasūtījusi dažādu bižutēriju un makeup otas, kā arī silikona kēksiņu formiņas utml štruntiņus :) Apģērbu gan neriskēju sūtīt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es arī uz apģērbu skatos ar diezgan lielām aizdomām, ne tikai izmēru, bet arī materiālu ziņā.

      Delete
  2. Kakla rotiņas ir dikti smukas. :) Šobrīd esmu mazliet piebremzējusi ar ebay.com kaklarotu pasūtīšanu. :D Nespēju nonēsāt un ātri vien apnīk. he

    Jāsaka, ka no Aliexpress vēl ne reizi neko neesmu pasūtījusi, esmu skatījusies visu ko, bet līdz pasūtīšanai neesmu tikusi. :)

    ReplyDelete
  3. Man arī caur aliexpress pagaidām viss ir atnācis +/- kā bildē. No visa, ko esmu sasūtījusi vien viens krekliņš bija neliela vilšanās, bet visas aprocītes un kaklarotas par savu cenu ir super :)

    ReplyDelete
  4. Es labprāt nākotnē pamēģinātu kaut ko pasūtīt no aliexpress. Kolēģes darbā sūtīja kleitiņas un izmēri neatbilst un ilgi jāgaida. Ļoti patīk VS vāciņš un smalkā zelta rotiņa. :)

    ReplyDelete
  5. Esmu pasūtījusi kleitas- tās izskatījās ļoti labi- atbilstoši attēlam, bet bikses, žaketes utml gan neiesaku pirkt- grūti trāpīt ar izmēru...

    ReplyDelete