Lancôme Crème Radiance atsauksme

13:30

Sveiki!
Bieži nesanāk dzirdēt izteikti negatīvas atsauksmes no manas puses, bet šī būs viena no tām reizēm.
Lancôme Crème Radiance attīrošs sejas krēmveida produkts, kas sola pārvērsties par putām. Uz šo liku diezgan lielas cerības, bet viss izvērtās pilnīgi citādi.
Hello! You can't hear negative reviews from me very often, but this will be one of those times. I put high hopes on this Lancôme Crème Radiance clarifying cream-to-foam cleanser, but everything turned out pretty bad for me. 




Produktam ir bieza krēmveida konsistence, kas saskarē ar mitru ādu sola pārvērsties par putām. Arī pret smaržu man nav nekādu iebildumu, jo tas smaržo nemanāmi pēc rozēm un ziepēm, un ir bālā krāsā, kas nav gluži tīri balta.
Ražotājs sola, ka produkts dziļi attīrīs ādu un maigi noņems visu kosmētiku, pat ūdensnoturīgu, nesausinot to.
Es sākumā nemaz nedomāju ar to noņemt kosmētiku, bet izmantot ādas attīrīšanai, tāpēc lietoju pēc kosmētikas noņemšanas. Process nav īpaši patīkams, jo krēms viegli neslīd pār ādu un to nevar viegli iemasēt, neberzējot, tāpēc, manuprāt, konsistencei vajadzētu būt šķidrākai.
Biezais krēms nepārvēršas putās, un iegūst šķidrāka krēma konsistenci, jo sajaucas ar ūdeni. Taču pats trakākais sākas tad, kad vēlējos to nomazgāt no sejas. Parasti āda pret ādu viegli slīd, bet kad centos nomazgāt šo nost, tas bija grūti, jo produkts padarīja sejas ādu "neslīdīgu". Es pat nespēju atrast vārdu, lai aprakstītu to, bet pēc lietošanas gan roku, gan sejas āda likās ļoti sausa un neelastīga, un pārāk attīrīta. Kā jau visi noteikti ir dzirdējuši, kombinētu/taukainu ādu attīrot pārāk daudz, tā sāk ražot vēl vairāk eļļas, kas nepalīdz atrisināt problēmu. Pēc pāris nedēļām devu šim produktam vēl vienu iespēju, bet diemžēl nekas nemainījās...

Product has thick creamy consistency, that (as written on the label) turns into foam when in contact with water. It has seamless scent and it smells a bit like soap and roses. It promises to deeply cleanse skin and remove all the makeup, even waterproof, without drying skin out.
I didn't use it as a makeup remover, but as a cleanser after removing makeup. While using this product, it does feel a bit too thick and doesn't slide on the skin as it is supposed to. I had to strech my skin, in order to distibute it evenly. 
The worst started when I wanted to wash it off. My skin felt dry and I had a hard time washing it off, because my skin wasn't smooth and slick anymore. After getting the product off my face, my skin felt very dry, inflexible and cleansed too much. I gave this product another chance after couple of weeks, but everything was the same.. 


Kādi produkti ir sarūgtinājuši tevi?

You Might Also Like

2 komentāri

  1. Man neizdodas sadraudzēties ar Lancome tušām - visas birst, smērējas un kopumā nav tās cenas vērtas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manā īpašumā arī ir viena Lancome tuša, bet lietoju to reti, jo ļoti birst... Un tā kā dienas gaitā man reti sanāk ieskatīties spogulī, lai pārliecinātos, vai viss ir savās vietās, izvēlos tādus produktus, uz kuriem varu paļauties. :)

      Delete