L'oreal Miss Manga Punky mascara atsauksme

10:00



Sveiki!
Ar sajūsmas saucieniem no manas puses, iepazīstinu Jūs ar L'oreal pavasara jaunumu - Miss Manga Punky skropstu tušu!
Hello! 
With confidence I can introduce you to my new favourite mascara - L'oreal Miss Manga Punky!


Nav viegli atrast labu skropstu tušu, kas ne tikai nebirs, bet arī lieliski izskatīsies uz skropstām. Miss Manga Punky ir tieši tāda. Nebirst un nesmērējas, tajā pat laikā dodot skropstām kuplumu.
Uz iepakojuma otras puses ir teikts - Mega volume on top & bottom, spiky lashes. Un tam visam var piekrist. Lielisks apjoms un man patīk, ka skropstas iegūst tādu spiky izskatu. :)
Vienīgais, kam jāpievērš uzmanība - uzklāšana, jo ir viegli to uzklāt par daudz un tad skropstas mēdz saķept, bet ja mājās ir skropstu ķemmīte vai tīra skropstu tušas birstīte, problēmu var vienkārši atrisināt. Es jau esmu iemanījusies šo uzklāt tā, lai nebūtu par daudz, tāpēc tas man problēmas nesagādā.
Nevaru teikt, kā tā uzvedas noņemšanas laikā ar parastu kosmētikas noņēmēju, jo lietoju tikai divfāžu līdzekli, lai acis nebūtu jāberzē, un ar to noņemšana ir viegla un patīkama.
It is not easy to find good mascara that won't smudge, but in the same time will give wonderful look to your lashes. Miss Manga Punky is just like that! It won't smudge and will give mega volume!
On the other side of the packaging it is said - Mega volume on top & bottom, spiky lashes. And I can completely agree with that. I really like how it gives that spiky look that looks really unique. Only thing that you need to focus your attention to is application, because it is so easy to apply this product too much and that won't look nice, but it is easy to solve this problem if you have a clean mascara wand at home, so you just brush you lashes and voila, you are good to go!
I can't tell how it works with normal cosmetic remover, because I use only oil-based ones and with them removing this mascara is super-easy!


* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu. Tas nekādā veidā neietekmēja manu personīgo viedokli.
*Thanks to the brand representatives for the test product. This in no way affects my personal opinion.

You Might Also Like

3 komentāri

  1. :)Varbūt ir bilde kā izskatās uz skropstām?

    ReplyDelete
  2. ļoti skaistas bildes! Man šī tuša nepatika, gan smērējas, gan grūti nomazgājama, arī neesmu salipušo skropstu fane.

    ReplyDelete