Soap & Glory pirmais mēģinājums

19:48





Sveiki!
Pagājuši jau gandrīz 2 mēneši kopš pēdējā ieraksta. Eksāmeni, darbs un augstskola bija viss par ko varēju domāt, nekam citam vienkārši neatlika laika.
Šodien vēlējos padalīties ar diviem lieliskiem produktiem, kuru otrais iepakojums jau rotā manu plauktiņu.
Hello!
It has been two months since my last posts. Exams, work and university was all that I could think about all this time and I had no time for everything else. 
Today I wanted to share my thoughts on 2 amazing products, that are already repurchased, because they are that good! 





1. Soap & Glory Sugar Crush Hand food roku krēms / Soap & Glory Sugar Crush Hand food hand cream
Man pret roku krēmiem ir augstas prasības, jo ikdienas skrējienā nepieciešams produkts, kas spēj nodrošināt labu mitrināšanu, tam būtu patīkams aromāts un tas spētu ātri iesūkties ādā. Šis ir tieši tas, ko biju meklējusi ilgu laiku. Pēc lietošanas āda kļūst zīdaini mīksta, mitrināta visas dienas garumā un pats galvenais - nav lipīga.
Nelielais tilpums - lielisks ikdienas gaitām. Smarža diezgan spēcīga, bet man ļoti patīk, jo ir svaiga un citrusīga. Izcils produkts vasaras sezonai.
I have really high requirements when talking about hand creams, because of the everyday rush I need a product that can provide good moisturising, that has nice scent to it and most importantly that can absorb fast enough. This S&G product is exactly what I was looking for. After I apply this product my skin is moisturised all day long. The size (50 ml) is perfect to throw it in my bag and the scent is quite strong, but I like it a lot - fresh and citrusy. 



2. Soap & Glory Sugar Crush ķermeņa skrubis / Soap & Glory Sugar Crush body scrub
Skrubji ir Soap & Glory kulta produkts, ko ir iemīļojuši daudzi. Beidzot arī man bija iespēja to pamēģināt vienu no tiem un ticiet vai ne, taču šis produkts ir vienreizējs! Ne par asu, ne par maigu. Tā skrubējošās daļiņas lieliski atbrīvo no atmirušajām ādas šūnām un eļļa, kas ir skrubja sastāvā sniedz mitrinošu efektu. Smarža ir tieši tāda kā roku krēmam un nav apnicīga. Esmu jau apbruņojusies ar pilnizmēra iepakojumu. Joprojām ir žēl, ka produktus nepārdod Latvijā (vismaz neesmu nekur redzējusi), taču šeit nāk talkā Ebay.
Body scrubs are the most popular Soap & Glory products and at last I had a chance to try out one of them and believe it or not - it is amazing. Not too rough and not too gentle. Scent is exactly the same as the hand cream and it doesn't get annoying (believe me, there are some lotions whose smell gets really boring after a while). I have already purchased the full size product and I think that right now this is one of my holy grail products. :)



Skrubis ŠEIT
Roku krēms ŠEIT

Kādas ir tavas domas par Soap & Glory produktiem?



You Might Also Like

5 komentāri

  1. Man ļoti patīk Soap & Glory iepakojumi - mīlīgi un jautri :)
    Pagaidām esmu lietojusi tikai roku krēmus un skrubīti - patīk.
    Dace no iekodiesmode.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, un ir forši, ka pieejami arī mazie tilpumi. :)

      Delete
  2. Esmu lietojusi tikai oriģinālo Hand Food, kurš, cik atminos, attālināti smaržoja pēc Miss Dior Cherie. Konsistence un efekts patika, lieliski palīdzeja uzturēt roku ādu labā stāvoklī.

    ReplyDelete
  3. vienīgais mīnuss šitiem skrubjiem ir relatīvi lielais patēriņš (it sevišķi, ja salīdzina ar citiem). vismaz man. bet tā jau - patīk, patīk, patīk :)

    ReplyDelete
  4. Sugar Crush ir aromāts, ko vēlos izmēģināt. Original Pink man ir mazliet par spēcīgu.
    Parastais Hand Food man patika, rokas palika patiešām maigas.

    ReplyDelete