Neizmet modi! Nes savas vecās drēbes uz H&M!

16:21




Sveiki!
Kad ir pienākusi kārtējā reize, kad saproti, ka skapis ir pilns ar drēbēm, kuras jau sen vairs netiek vilktas un jāveic lielā tīrīšana, rodas jautājums: kur pēc tam visas vecās drēbes likt?
Par šo problēmu ir parūpējies H&M, kas nu jau divus gadus aicina nest visas vecās drēbes ( Un ne tikai. Pieņemti tiek jebkuri tekstilizstrādājumi t.sk. palagi, aizkari, dvieļi u.t.t. neskatoties uz to, kādā stāvoklī tie ir) uz tuvāko H&M veikalu, lai katru vidēja lieluma maisiņu samainītu pret kuponu, kas nākamajā pirkuma reizē sniegs 15% atlaidi vienai pilnas cenas precei. Nodotās drēbes tiek šķirotas un pārstrādātas, lai pēc tam ražotu jaunas.
Hello!
When it has come to an understanding that you have way too much clothes in your closet and most of them you haven't wore in a lifetime, then it is time to clean your closet, so you could free the space for new things! But... do you really need to throw all of those clothes out? No! You can bring them to any H&M shop and exchange your medium-sized bag for voucher that gives you 15% off one full-priced item that you purhcase! 

Saite
Daudziem noteikti šis nebūs nekāds jaunums, bet tiem, kuri dzird par šādu iespēju pirmo reizi, aicinu to izmantot, jo par katru kilogramu saņemto drēbju H&M ziedo 2 centus labdarībai. Latvijā tā ir organizācija Latvijas Sarkanais krusts un jaunākie dati liecina, ka pagājšgad tika nodotas 82 tonnas drēbju, kas rezultātā Latvijas Sarkanajam krustam ienesa 1640 eur!
Lieliski, ne?

Vai tu jau zināji par šādu iespēju un biji to izmantojusi?

You Might Also Like

2 komentāri

  1. ļoti noderīgs raksts. pat nezināju par šo. pavasarī izmetu 2 maišus, neskaitot bērnu drēbes. mjā...

    ReplyDelete
  2. Forša akcija :) Par šo jau sen zinu, bet tā arī nekad neesmu saņēmusies to izdarīt :)

    ReplyDelete