Batiste XXL volume, Strength & Shine sausie šampūni

18:33




Sveiki!
Skola ir sākusies - eksāmeni, referāti, atskaites... Neiztikt arī bez pasākumiem un dažādām organizatoriskām lietām un dažreiz šķiet, ka visu paspēt nav iespējams. Taču ar dažiem trikiem viss ir izdarāms, tāpēc šodien es pastāstīšu par 2 lieliskiem produktiem no Batiste - XXL volume un Strength & Shine sausajiem šampūniem. Man mati, lai tie izskatītos labi, jāmazgā gandrīz katru dienu, bet ne vienmēr tam atrodas laiks, jo process (mazgāšana, žāvēšana, veidošana) aizņem apmēram stundu un iespējams pat vairāk. Tad man palīgā nāk sausais šampūns. Šie nav pirmie Batistes produkti, kas nonākuši manās rokās. Ar šo zīmolu esmu pazīstama jau diezgan ilgu laiku un zinu, ka varu tam uzticēties, taču katram produktam ir savas iezīmes galvenokārt smaržas un finiša ziņā.

Hello!
The school has started - exams, reports, essays... Also different events, organisational stuff etc. Sometimes I feel that it is almost impossible to do everything on time, but with different tips&tricks I somehow manage all of that eventually. That's why I will tell you about 2 amazing products from Batiste - XXL volume and Strength & Shine dry shampoos. My hair, to look good, needs to be washed almost everyday but not always I can find time for that because it usually takes aprox. an hour and sometimes even more than that. These are not the first Batiste dry shampoos that I use, there had been many more, but it is always interesting to try new ones, because of the differences in scent and finish. 

XXL volume - tas sola dot nepārspējamu apjomu un to saglabāt visas dienas garumā. Jā, varu piekrist, ka šis dod lielāku apjomu nekā visi pārējie sausie šampūni, bet tas man nedaudz atgādina matu laku tā iemesla dēļ, ka mati kļūst stīvāki un tiem nav tik viegli izbraukt cauri ar roku, kad ir iepūsts šis produkts. Ir reizes, kad šis var noderēt, jo mati stāvēs tā, kā tos ieveidos. Šis nebūs mana izvēle ikdienā, jo priekšroku dodu mīkstiem matiem.


Strength & Shine - mans absolūtais favorīts. Šis ir iemantojis manas simpātijas, tāpēc godīgi varu teikt, ka esmu atradusi jaunu mīļāko sauso šampūnu. Arī pēc šī lietošanas mati ir mīksti, viegli un izskatās kā tikko izmazgāti. Šis ir vienīgais sausais šampūns, kas nepadara matus izteikti matētus, un tie saglabā savu dabisko spīdumu, vismaz, ja to lieto mērenā daudzumā. Smarža ir ļoti neitrāla un nesaglabājas matos pēc lietošanas.

XXL volume - on the packaging it is said that this product gives amazing volume all day long and that is not a lie! Only thing that I wasn't happy about is that it makes hair stiff and works almost like a hairspray, that's why I don't like to use this on everyday basis, but it is great for different occasions when everything needs to be in place!

Strength & Shine - my absolute favourite! This is the best dry shampoo that I have tried so far. Even after using this hairs feels soft, light and keeps their natural shine. Scent so far is the most neutral that I have encountered, I like it more than Batiste Original! 

Abi produkti ir baltā krāsā, bet man kā tumšmatei tas nesagādāja nekādas problēmas, ja tie matos tiek kārtīgi iemasēti.




* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem. Tas nekādā veidā neietekmēja manu personīgo viedokli.
* Thanks to the brand representatives for the test products. This in no way affects my personal opinion.

You Might Also Like

6 komentāri

  1. ļoti skaisti iepakojumi :)

    ReplyDelete
  2. Kā sausie šampūni ietekmē matus, kuros ir keratīns? Pēc keratīna taisnošanas mati paliek taukaini 1 dienas laikā :@

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diemžēl keratīns man nav bijis, bet spriežot pēc dzirdētajām atsauksmēm, nekam sliktam nevajadzētu notikt. Kā ieguvumu noteikti var minēt to, ka, retāk matus mazgājot, keratīna efekts matos saglabāsies ilgāk. :)

      Delete
  3. Jana- lieto droši! Man ir keratīns un nekas slikts nav noticis :)

    ReplyDelete
  4. Hm, nekad neesmu izmantojusi sausos šampūnus! Pēc šī raksta izlasīšanas apsvēru domu tos iegādāties!

    ReplyDelete
  5. Sausie šampūni ir lieliski! It īpaši, ja kaut kur steidzies!:)

    ReplyDelete