Catrice All Matt Plus atsauksme!

15:35





Sveiki!
Vēlējos Jums pastāstīt par Catrice jaunumu - All Matt Plus shine control makeup / tonālo krēmu
Tā kā man ir taukaina sejas āda, tad mani ļoti priecēja, ka tas nesatur eļļas, ir ilgnoturīgs un matējošs.
Hello! I wanted to tell you about New product from Catrice - All Matt Plus shine control makeup. I have an oily skin, and I was very happy when I found this, because it's oil-free, mattifying and longlasting.


Tonālais krēms ir ļoti skaistā, matēta stikla iepakojumā ar plastmasas vāciņu. Tas nerada lēta produkta iespaidu. Pats labākais ir ērtais dozators, ar kuru var kontrolēt produkta daudzumu.
This foundation is in a beautiful, matte glass packaging with plastic lid. It doesn't look cheap at all and I really like the handy "pump".


Nākamais, kas mani iepriecināja ir tas, ka šis ir viens no retajiem Catrice tonālajiem, kas pieejams tik gaišā tonī. Iepriekš rakstīju par Catrice Photo Finish 18h liquid foundation, un ja gaišākais pieejamais tonis bija man par tumšu, tad šim tonālajam tas ir tieši laikā. Starp citu, kā jau noteikti bildēs var redzēt, mans tonis ir 010 Light Beige.
Par pašu produktu varu piekrist uz pudelītes rakstītajam - tas patiešām ir matējošs, tas nesatur eļļas, un tas turas ilgāk par jebkuru citu tonālo krēmu, kas ir manā īpašumā. :) Es esmu ļoti apmierināta. Uz manas sejas citi tonālie sāk pazust jau pēc 4h, bet šis turas veselas 8h. Protams, es vēl pa vidu paspēju izmantot matējošos papīrīšus, bet neskatoties uz šo faktu - produkts ir savā vietā, nekur nepazūd. Tas dienas gaitā mēdz oksidēties un palikt nedaudz tumšāks, bet es šo faktu mēdzu ignorēt, jo noturīgus tonālos manam sejas tipam atrast ir diezgan grūti.
Vēl noteikti vajadzētu piebilst, ka tas ir ar vidēju un pat augstu sedzamību, bet uz sejas nepavisam nejūtas smagnēji.
Next thing I was happy about, is that, this is one of the lightest shade foundations from Catrice. I absolutely agree with all that is written on the bottle. It really is mattifying, longlasting and oil-free. On my face it is for about 8 hours, if I use blotting paper in the middle of the day. It doesn't dissapear even if my face gets shiny. 
Only bad thing about this product is that it oxydizes a little bit, but I ignore this fact, because it's hard to find good foundations, that is longlasting, for my skin type. 
The last thing that I wanted to told You  - it has medium to hign coverage, but it doesn't feel heavy on my skin, that's why I love it!!! 





You Might Also Like

4 komentāri

  1. Anonymous8/2/14 21:41

    super, šito man vajadzēs izmēģināt :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous20/5/14 19:07

    A kur tadu var nopirkt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jebkurās Drogās, kur tiek pārdota Catrice produkcija. :)

      Delete
  3. Kā reiz meklēju jaunu tonālo- būs jāizmēģina!

    ReplyDelete