The Body shop sausā skaistuma eļļa

12:35




Sveiki!
Beidzot ir pienācis laiks pastāstīt par lielisku produktu - The Body shop kokosriekstu sauso skaistuma eļļu - matiem, ķermenim un sejai.
Hello!
It's time to show you this amazing product - The Body Shop coconut dry beautifying oil for face, body and hair.


Esmu to lietojusi gan ķermenim, gan sejai, gan matiem, un tā man nav sagādājusi vilšanos.
Nedaudz pastāstīšu par pašu eļļu. Tā ir šķidra, diezgan ātri iesūcas ādā un tai piemīt viegla, salda kokosriekstu smarža.
Iepakojums ir neliels - 100 ml, kas var likties ļoti maz, bet eļļa ir ļoti ekonomiska un ir nepieciešams tikai neliels daudzums, lai mitrinātu visu ķermeni.
I have use it on my body, face and hair and I don't regret buying it. This oil is liquid, skin absorbs it quite fast and it has light, sweet coconut scent. 
Packaging is pretty small - 100 ml, but product is economic, so it will last couple months.

1. Ķermenis - uz tā eļļa darbojas ideāli. Viegli uzklājas, diezgan ātri nožūst, mitrina un pabaro. Manuprāt, vislabākais ir tas, ka eļļa ādai piešķir vieglu un veselīgu mirdzumu.
1. Body - on body oil works wonders. It applies easily, dries quite fast, leaves light scent, moisturises and nourishes your skin. In my opinion, the best thing about this oil is that it leaves healthy glow on the skin.

2. Seja -  man ir kombinētas/taukainas ādas tips, bet dažreiz tam visam pievienojas kāds sausais pleķītis. Arī tad, ja seja ir ļoti taukaina, no eļļām nav jābaidās, tās pat ir nepieciešamas, lai uzturētu normālu mitruma līmeni ādā. Šis produkts neatstāj taukainu sajūtu, tāpēc noteikti to iesaku visiem ādas tipiem.
2. Face - I have combined/oily face type, but sometimes I got some dry patches despite the oiliness. Even if you have very oily skin, you don't have to be scared of using oils on your face. This product doesn't leave greasy residue on skin and I really can recommend this to all skin types.

3. Mati - mani matu gali mēdz palikt ļoti sausi un sāk šķelties, tāpēc produktu lietoju tikai sausajās vietās, bet ar šo eļļu jābūt ļoti uzmanīgam, jo iesmērējot to matos par daudz, tie var izskatīties taukaini. Arī matiem sausā eļļa piešķir mirdzumu.
3. Hair - I have dry hair ends, that's why I use this oil only there. But you really need to be careful, because if you put it in your hair too much product, it will look greasy. 



Kopumā produkts ir labs. Vienīgā lieta, kas man nepatīk (un tā ir ar gandrīz visām eļļām), ka iepakojums vienmēr ir diezgan eļļains. Arī pats dozators varēja būt ērtāks.
All in all, this is good product. Only thing that I don't like is that the packaging always is oily. And not always it is easy to get the right amount of oil out of the container.

Cena - EUR 16,93




You Might Also Like

2 komentāri

  1. Man arī nepatīk, ka iepakojums ir eļļains, tāpēc man patīk tās eļļas, kurām ir tāds kā pumpītis- nav jāķēpājas!

    ReplyDelete