Planeta Organica gels-pīlings sejai

14:18







Sveiki!
Šodien Jums vēlējos pastāstīt par lielisku produktu, kas uzlabo sejas ādas stāvokli un kas jau ir ļoti labi pazīstams Latvijas skaistumblogeru vidū. Planeta Organica gels-pīlings sejai ar papaijas ekstraktu un AHA skābēm.
Hello!
Today I want to tell you about one amazing face product, that enhances skin and makes it look better! Planeta Organica face gel-peeling with papaya extract and AHA acids.

100% dabīgs Handmade produkts par dažiem eiro ir prieka sauciens katras sievietes maciņam, jo bieži negadās atrast produktu, kas ir sava uzdevuma augstumos, vienlaicīgi nesaturot parabēnus, silikonu un citas kaitīgas vielas.
To jāuzklāj uz samitrinātas sejas ādas, jāatstāj uz 10 minūtēm un jāmazgā nost. Pēc pieredzes varu teikt, ka par šo produktu ir ļoti viegli aizmirst, un esmu to atstājusi arī 25 minūtes un tikai tad atcerējusies pīlingu nomazgāt, taču nekāds kairinājums vai apsārtums neradās. 
Pēc lietošanas āda ir ļoti maiga, gluda, veselīga un jūtas attīrīta.
100% organic Handmade product, that costs only couple euros is treat for you and your wallet, because is not often, when we can find product that is good and in the same time doesn't contain any chemicals, parabens or silicone.
You need to put this gel on damp face and leave it for 10 minutes. After that you need to rinse it off. From my experience, all I can say is that if you accidentally leave it on your face longer than the set time, nothing bad will happen. I personally didn't experience any swelling or redness, after leaving it on for 25 minutes.
After use you skin will be soft, smooth, healthy-looking and purified.


Iepakojums ir ļoti ērts un parocīgs - stikla pudelīte ar dozatoru - pumpīti.
Packaging is handy - glass bottle with dispenser pump.


Konsistence produktam ir diezgan šķidra. Lai noklātu visu seju, nepieciešamas tikai 2 dozas.
Varu uzreiz teikt, ka pēc šī saku abrazīvajiem skrubjiem NĒ! :)
Consistency is quite liquid. To cover all your face, you will need 2 doses.

Esat mēģinājušas šo produktu?
Atsauksmes varat lasīt arī pie Signes, Velvet un Scentivory
Iegādāties var veikalos Drogas un Siberika.


You Might Also Like

8 komentāri

  1. Neesmu šo mēģinājusi, bet noteikti gribu pamēģināt. Tik daudz labas atsauksmes lasītas, jācer, ka man arī patiks!

    ReplyDelete
  2. Man šis ir numur1 rudens sejas kopšanā. Iet jau trešais iepakojums. Laba manta!

    ReplyDelete
  3. es tā kā tēmēju uz šo, bet kļūdas pēc iepirku citu skābju pīlingu, liekas, Gemey. arī RU ražojums, tā ka brutāli sajaucu :D bet nu neko, izlietošu un tad medīšu šo rokā, jo interesanti :)

    ReplyDelete
  4. Šis ir lielisks. Nemainītu nemūžam. :)))

    ReplyDelete
  5. Es ar beidzot pie šī esmu tikusi, un par laimi, tas manai ādai patīk..

    ReplyDelete
  6. Jau kādu laiku lietoju šo pīlingu un tā arī neesmu sapratusi par ko visas tā fano? Nejūtu nekādu iedarbību! Par pīlingu grūti nosaukt.

    ReplyDelete
  7. Paldies par šo rakstu, būs jāizmēģina.

    ReplyDelete
  8. O, skatos, ka dozatora vietā tagad ir pipetīte, nesen pirku, bet tad man vēl vecais iepakojums. Vispār runā, ka šis jaunais it kā esot pat iedarbīgāks, bet grūti spriest, neesmu mēģinājusi šo jauno.

    ReplyDelete