Madara Daily Defence (DD) krēms

18:11

Sveiki!
Ārā laiks paliek aizvien vēsāks un āda kaut kādā veidā ir jāpasargā no sliktajiem laikapstākļiem.
Tādos brīžos palīgā nāk Madara DD jeb Daily Defence krēms, kas mitrinās un aizsargās ādu.
Hello! 
Winter is coming in Latvia and the weather gets colder and colder every day and we have to think about our skin and protect it. In that kind of moments I take my Madara DD or Daily Defence cream, that moisturises and protects my skin.


Krēms ir diezgan biezas konsistences, gaiši dzeltenīgā krāsā, taču atšķirībā no citiem šāda veida krēmiem, tas nav smags vai lipīgs un diezgan ātri iesūcas ādā, atstājot to pabarotu, samtainu un mitrinātu. Es to pārsvarā lietoju rokām, papēžiem un retu reizi arī sejai, ja kāda vieta ir sausāka. Sastāvs ir bagātīgs un efekts ir tūlītējs. Manuprāt, tas ir viens no labākajiem aizsargkrēmiem rudens/ziemas periodam, ko līdz šim esmu lietojusi.
Cream is quite thick in light yellow colour, but the difference, that makes this cream better than any other is that it isn't heavy or sticky, absorbs faster and after using it, skin feels soft. smooth and moisturised. I mostly use it on my hands and heels, that in the winter period are extra dry, only sometimes I use it on my face, if I have some dry patches. In my opinion, it is one of the best defence creams, that I had use, ever! 





You Might Also Like

1 komentāri

  1. Šis ir mans pilnīgs favorīts! Der visur : ja piere vai kājas pa sausu, arī rokas pirms gulētiešanas vienmēr tiek sasmērētas ar šo krēmu! Mans universālis, vienmēr somiņā :) labāku neesmu atradusi :)

    ReplyDelete