Putting myself out there

20:39



Sveiki!
Jau ilgu laiku vēlos Jums parādīt manus outfitus, taču nemaz nav tik viegli atrast cilvēku, kurš varētu atvēlēt laiku bilžu uzņemšanai un ar foto lietam būtu uz tu, nevis jūs. Kā arī man pašai šajā trakajā skolas beigšanas laikā nesanāk to noorganizēt, bet beidzot tas ir noticis un pirmais šāda veida raksts ir nonācis līdz blogam, cerībā, ka tas nebūs pēdējais.
Hello!
Finally I had an opportunity to take photos of my outfit! I have had this idea for outfit posts for quite a while now, but it isn't that easy to find a person who knows a thing or two about photography and has time to take photos of me! And this year I have graduation and I don't have that much time either, but now it has happened and I can show you my first outfit blog post ever! Hopefully, it won't be the last! :)

 Bershka dress - H&M Boots - Accessorize hat - Cropp town watch - H&M necklace - H&M sunglasses 




You Might Also Like

7 komentāri

  1. Ļoti skaisti, gan Tu, gan bildes, gan outfits!:)

    ReplyDelete
  2. Pirmā bilde kā no tumblr! Lielisks raksts un outfits, protams :)

    ReplyDelete
  3. Burvíga kleita :)

    Iekodiesmode.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Piekrītu par outfit bildēm - mums parastajiem mirstīgajiem nav viegli pie tādām tikt!
    Kleita ļoti skaista! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, lai gan fotoaparāts man ir, tāpat diezgan sarežģīti atrast cilvēku (bez manis), kas tam zinoši varētu pastāvēt otrā pusē! :)

      Delete
  5. Meitenes, es zinu kā var tikt pie bildēm, man ir iespēja sarunat fotogrāfu, ja jums ir interesanti stili ko atrādīt ;) viņam bildes - jums bildes un visi laimīgi , ja kas raksti ilze.likuma@gmail.com vai http://dra.lv/bpJir

    ReplyDelete