Jaunums! L'oreal False Lash Superstar skropstu tuša!

15:31




Sveiki!
Pašlaik ne tikai laikapstākļi mūs lutina, bet arī dažādas skaistumkopšanas produktu kompānijas, prezentējot jaunus produktus!
Viens no tādiem ir L'oreal Paris False Lash Superstar skropstu tuša, kas ar diviem soļiem sola tavām skropstām piešķirt mākslīgo skropstu efektu!
Hello! The weather is amazing here in Latvia and it is not just the weather, that makes everyone happy, but also makeup companies, that presents lots of new products! One of them is this L'oreal Paris False Lash Superstar mascara, that with two steps promises to give false lash effect to your lashes!


Skropstu tušai ir divi soļi. Ar pirmo, balto bāzes kārtu, skropstām tiek piešķirts apjoms un kuplums, taču otrā kārta, kas ir piķa melna, skropstas pagarina un nosedz iepriekš uzklāto bāzi. 
This is two step mascara. With the first step, white mascara, you prep and thicken your lashes, but with the second, that is completely black, you can cover up the white and also give amazing lenght to the lashes! 


Bāzes kārtas birstīte ir taisna un vidū nedaudz ieliekta uz iekšu.


Otra birstīte ir ieliekta, un, manuprāt, ar šādas formas birstīti darboties ir visvieglāk, jo ar to var bez pūlēm noklāt visas skropstas. 

Testēju šo skropstu tušu jau kādu laiciņu, lai rastos viennozīmīgs viedoklis par tās darbību, un šajā karstajā laikā tā ir piedzīvojusi ievērojamu izaicinājumu.
Neizbēgama lieta manu garo skropstu dēļ ir neliela smērēšanās uz plakstiņa zem uzacs, vēljoprojām neesmu atradusi skropstu tušu, kas 100% nesmērētu...
Šī skropstu tuša nav ūdensnoturīga, tāpēc karstā dienā tā nebūs mana primārā izvēle, jo smērēja arī zem acs zonu. Tāpēc ikdienā, it īpaši karstumā, priekšroku došu citām tušām, taču, ja ir vēlme, lai skropstas izskatās lieliski kādā pasākumā neliekot mākslīgās, tad šis produkts būs tieši laikā, jo efekts no šīs tušas ir iespaidīgs.
I have used this mascara for some time and now in Latvia it is so hot outside - a real challenge for this product!
I was already expecting that this mascara also will smudge under my eyebrow and I haven't found a mascara that doesn't do that on my face, so I am completely used to it, but it also smudged under my eye, so it was a bit of a dissapointment, but I completely understand that this product is not waterproof, so what can I ask in this hot and humid weather?
Although, my experience with it wasn't the greatest one, I would say that this product would be amazing when I am too lazy to apply false lashes and I have to go to an event, because the effect that this mascara gives to my lashes is just fantastic! 






Kāds ir tavs viedoklis par šo skropstu tušu?



* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem. Tas nekādā veidā neietekmēja manu personīgo viedokli.
* Thanks to the brand representatives for the test products. This in no way affects my personal opinion.

You Might Also Like

0 komentāri