Sejas kopšana ikdienā

14:13

Šodien izlēmu nedaudz parunāt par sejas kopšanu ikdienā. Pašā sākumā vēlētos atzīmēt to, ka man ir kombinēta/taukaina āda, un tie produkti, kas der man, var nederēt citiem. :)








1. Rītu sāku ar Bioderma Sebium H2O. Attīru seju pirms kosmētikas uzklāšanas un šis attīrošais ūdens palīdz izvairīties no spīdīgas sejas dienas gaitā.
                                            
2. No rīta, kā arī vairākas reizes dienā lietoju Madara mīkstinošo lūpu balzamu. Tas ir mans labākais draugs ziemas periodā, kad lūpām nepieciešama intensīvāka kopšana. Nēsāju to līdz visur, kur vien eju.
3. Vakarā pēc kosmētikas noņemšanas seju attīru ar Bioderma Sebium gel moussant. Tas ir attīrošs, putojošs gels, kas maigi tīra ādu un kontrolē tauku sekrēciju. Āda pēc tam jūtas ļoti tīra un pats galvenais, ka šis līdzeklis nesavelk ādu kā to dara citi seju attīrošie līdzekļi.
                                            
4. Pēc sejas attīrīšanas uzklāju Bioderma Sebium AKN krēmu, kas uzlabo ādas stāvokli un cīnās ar pūtītēm. Protams, ka nekāda maģija tur nav un seja, pēc tā lietošanas, nebūs perfekta vienas dienas laikā, bet pēc pāris nedēļām ir redzami būtiski uzlabojumi.
5. Ja ir uz sejas ir parādījusies kāda nepatīkama pūtīte, tad es lietoju Garnier Pure Extra-strength SOS pen. Tas veido caurspīdīgu aizsargkārtiņu uz pūtītes un to ārstē.
6. Reizi nedēļa palutinu savu seju ar masku. Oriflame Optimals Oxygen boost face mask with Brown Algae. Ražotājs sola, ka šī maska palīdzēs izvadīt sliktās vielas no tavas ādas. Nezinu vai tā ir taisnība, bet sajūta uzklājot šo masku ir ļoti laba un atsvaidzinoša, tāpēc man patīk to lietot. Un šī maska nesacietē, tāpēc ir ļoti viegli to pēc tam nomazgāt.

Oriflame Oxygen boost maska
7. Acu krēmu lietoju katru vakaru. Un šī ir tā lieta, ko mēdzu diezgan bieži pamainīt. Pagaidām lietoju Faberlic Bio Kislorod Cream-gel for eyes. Viegls krēms, kas ātri iesūcas un tāpēc man ļoti patīk.
8. Sejas skrubis. Lietoju 1x nedēļā, lai pārlieku netraumētu sejas ādu. Avon Clearskin Professional Deep pore cleansing scrub. Šis ir viens no produktiem ar kuriem ieteiktu patiešām uzmanīties, jo tas ir ļoti stiprs un jūtīgākai ādai nederēs. Tā sastāvā ir salicilskābe, kas ir ārstnieciska, un tas ir iemesls, kāpēc man šis skrubis patīk, bet diemžēl tādu vairs neražo.
Avon professional deep pore cleansing skrubis

Laikam jau pamanījāt, ka pietrūkst dienas krēma. Jā, pašlaik esmu laba dienas krēma medībās, tādēļ, ja ir kādi ieteikumi, droši ieraksti komentāros. :)

Cena
Bioderma Sebium H20 ~ 9 Ls
Bioderma Sebium gel moussant ~12 Ls
Bioderma Sebium AKN ~10 Ls  (Nopērkami Aptiekās)
Madara lūpu balzams ~ 5 Ls        (Nopērkama Kolonnā, Madara specializētajā veikalā)
Garnier SOS pen ~5 Ls  (Nopērkams lielveikalos, Drogās)
Oriflame maska - 4,69 Ls 
Faberlic acu krēms-gels - 3,59 Ls

Lai jauka diena! :)

You Might Also Like

3 komentāri

  1. Man no visa ir Bioderma Sebium H2O un krēms, ļoti patīk.:)
    http://kristinesviskautkas.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Anonymous25/3/13 19:42

    līdzīgs skrubis varētu būt Garnier Pure 3in1. arī ar zilām bumbiņām un salicilskābi, sastāvā baltie māli. mans sejas kopšanas komplekts ir ļoti līdzīgs, Bioderma Sebium sērija rullē :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, būs jāizmēģina! :)
      Jāaa!!!!!

      Delete