Garnier Essentials eye make-up remover

19:28




Sveiki! Gads ir iesācies lieliski! Protams, nenoliegšu, darba ir daudz, laika nav gandrīz nemaz, bet ir patīkami apzināties, ka tas, ko dari, nav veltīgs un nesīs augļus [Ceru, ka garšīgus!] :D!
Hello! This year started so well! And today I will tell you about Garnier Essentials calming eye make-up remover.
Šodien vēlējos jūs iepazīstināt ar Garnier Essentials nomierinošu acu kosmētikas noņēmēju.


Jau iepriekš esmu lietojusi Garnier kosmētikas noņēmējus un tāpēc arī šis produkts mani nepārsteidza, jo es jau zināju, ka varu sagaidīt labu produktu par labu cenu. 
Šis acu kosmētikas noņēmējs nav taukains, bet tāpat ļoti labi noņem parastu skropstu tušu. Tam nav nekādas smaržas, tāpēc tas nekairina acis un ir piemērots arī jūtīgai ādai. Patiesībā, to var izmantot lai noņemtu kosmētiku no visas sejas, jo tas neatstāj lipīgu vai taukainu kārtiņu. Sajūtas pēc lietošanas ir patīkamas un svaigas. Man ļoti patīk jaunā dizaina iepakojums, tas ir parocīgs un simpātisks. 
I have used Garnier make-up removers before, and I really like them. This eye make-up remover isn't oily and removes regular mascara very well. It's fragrance-free and suitable for sensitive skin. You can use it to remove make-up not just around your eyes, but all over the face, because it's not sticky or oily. After using this skin feels fresh and nice. And I really like the packaging too! 


Šeit var redzēt sastāvu un produkta aprakstu, ja noklikšķina uz bildes!
Ingredients! (Click on the picture!)

Vai esat lietojušas Garnier kosmētikas noņēmējus? 



You Might Also Like

2 komentāri

  1. Anonymous14/1/14 20:26

    Wow! Bildes ir ļoti labas. Tā turpināt

    ReplyDelete