Maybelline pavasara jaunumi - ColorSensational lūpu krāsas

12:34



Sveiki!
Pavasaris ne tikai pārsteidz ar nepastāvīgiem laikapstākļiem, bet arī ar jaunumiem kosmētikas lauciņā! Manā īpašumā nonāca jaunās Maybelline Color Sensational lūpu krāsas toņos 185 Plushest Pink un 418 Peach Poppy.
Hello! 
Spring suprises us not just with inconstant weather, but also with new cosmetic products. One of them is the new Maybelline Color Sensational lipsticks in colours 185 Plushest Pink and 418 Peach Poppy. 





Abām ir mitrinoša formula, kas nesausina lūpas, taču ar koraļļu toni 418 Peach Poppy ir nedaudz jāuzmanās, jo tas izcels katru sauso vietiņu, tāpēc pirms tā lietošanas lūpas jāsagatavo, izmantojot lūpu skrubi, mitru dvielīti vai mitru zobu birsti. Rozā tonis neprasa nekādu īpašo sagatavošanu. Abi klājas viegli un intensitāti ir iespējams variēt, klājot produktu vairākās kārtās.
Both lipsticks have moisturising formula, that doesn't dry out the lips, but with coral tone 418 Peach Poppy you need to be careful, because it highlights every dry spot that you have on your lips. I recommend using lip scrub, humid towel or humid toothbrush to prepare your lips beforehand. Both products apply easily and you can choose the intensity of the colour by putting on more coats of the product.




* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem. Tas nekādā veidā neietekmēja manu personīgo viedokli.
*Thanks to the brand representatives for the test products. This in no way affects my personal opinion.

You Might Also Like

3 komentāri

  1. Man ļoti patīk Maybelline lūpu krāsas, un šie toņi nu ļoti skaisti :)

    ReplyDelete
  2. Skaisti toņi, un bildes ar ;)

    ReplyDelete
  3. Šķiet, ka nekad neesmu mēģinājusi Maybelline lūpu krāsas, bet varbūt tas drīz būs jāmaina. "Plushest Pink" ir ļoti skaists tonis.

    ReplyDelete