Eveline Cosmetics Argan elixir 8 in 1 oil

09:41



Sveiki! Bez gara ievada es vēlos jūs iepazīstināt ar manu nagu/kutikulu glābēju pagājušajā rudenī, ziemā un šajā pavasarī - Eveline Cosmetics Argan elexir 8 in 1 eļļu.

Hello!
Without a long intro I would like to introduce you to my nail-saver this autumn, winter, and spring - Eveline Cosmetics Argan elixir 8 in 1 oil.

Šī eļļa ir iepildīta ļoti ērtā nagu lakas tipa iepakojumā ar noskrūvējamu otiņu, tāpēc nebūs nekāda ķēpāšanās, jo uzklāšana ir viegla, ātra un produkts nokļūst tieši tur, kur tam ir jābūt. Es neieteiktu to uzklāt tieši pirms došanās ārā no mājas, jo eļļai ir nepieciešams laiks, lai uzsūktos, tāpēc to izvēlos lietot vakarā pirms dodos gulēt, lai nebūtu par to jāsatraucās. Eļļa ir bagātīga un mitrinošo funkciju pilda perfekti un smaržo pēc aprikozēm, tāpēc manikīra process kļūst daudzreiz patīkamāks. Bet pats labākais ir cena, jo produkts noteikti maksā zem 5 eiro (diemžēl nemācēšu pateikt precīzu cenu, jo iegādājos to jau labu laiku atpakaļ)!

This oil is filled in handy nail polish type packaging with brush, that is why you definitely do not have to worry about difficulties when applying it, because it is fast, easy and precise. I do not recommend to apply it right before leaving the house, because it takes time to dry. I choose to use it right before I go to bed, so I do not have to worry about it. What is more, the product is really nourishing, moisturising and smells like apricots making the mani process much more pleasant and more luxurious. But the best part is the price, because it definitely cost under 5 euros (do not remember the exact price, because I bought it quite a long time ago)! 

Vai tu esi lietojusi šo produktu? Kāds ir tavs viedoklis par to?




You Might Also Like

2 komentāri

  1. tieši uz šo eļļu skatijos un likās interesanta ;) paldies, par atsauksmi ;) kad būs kāda atlaide paķeršu :)

    ReplyDelete
  2. Paldies par ieteikumu! Jāmēģina glābt nagi un kutikulas- laikam pavasara vitamīnu trūkuma dēl izskatās ļoti sausi :(

    ReplyDelete