L'oreal Paris Zelts

10:22


Sveiki!
Long time no see. Šodien vēlējos parunāt par diviem produktiem – vienu lielisku, otru varbūt ne tik, kuri ir uzmanības vērti, lai gan sākumā pirmie iespaidi nemaz tik pozitīvi nav bijuši.

Hello! 
Today I wanted to talk about two – one pretty amazing and other maybe not so much, products that are worth your attention, even though my first impressions were not that positive. 


–– L'oreal Paris Volume Million Lashes Feline skropstu tuša / mascara
Jā, šī skropstu tuša nav no tām, ko pavisam viegli var noņemt, taču tā sniedz dabisku un vieglu efektu, kas noteikti būs piemērots ikdienas gaitām. Gumijas sariņi palīdz atdalīt skropstas un tās nesaķepina. Turpinot uz pozitīvas nots, produkts nenobirs un nesmērēs dienas gaitā, kas, manuprāt, ir vislielākā problēma daudzām jo daudzām skropstu tušām. Pieblildīšu, ka izteikti dramatiska efekta cienītājām šis nebūs īstais variants, taču ņemot vērā to, ka aizvien aktuāls ir "no makeup" makeup tēls, šis būs tas produkts, kas sniegs - "manas skropstas tikai labākas" izskatu.

Definitely this mascara is not one of those that will be easy to remove, nevertheless it gives neutral and light effect that is suitable for everyday use. Rubber wand helps to define and separate the lashes and does not clump them together. Moreover, product will not smudge or leave black marks under the eyes all day long that, to my mind, is the most common problem for me with most of the mascaras that I have used so far. I wanted to add that for dramatic eye effect fans this would not be the best option, but taking into account that the "no-makeup" makeup look is still trending I would suggest giving this a shot.


–– L'oreal Paris Black n'Sculpt Super Liner acu laineris / eyeliner
Šis noteikti ir grima eksperimentu cienīgs produkts, jo unikāli veidotais filca aplikators ļaus fantāzijai vaļu. Lai arī līniju ar to novilkt ir pagrūti, akcentēt esošo tēlu ar punktiņiem šim produktam būs pa spēkam. Teikšu godīgi, ka šo redzu vairāk kā vizāžistu produktu, kas noderēs īpašos gadījumos, jo taisnā un spicā lainera otiņa noteikti būs daudz universālāka parastam lietotājam. Ja nu tomēr rodas vēlme šo mēģināt, brīdinu, ka produkts nav ūdensnoturīgs un karstākā laikā ir iespējama smērēšanās. Vismaz man ir bijušas situācijas, kad netīšām ir gadījies pieskarties acu zonai un nedaudz pabojāt izveidoto grimu. 

This definitely is a makeup experiment worthy product, because the uniquely shaped felt tip allows create the most creative looks. Even though it is quite difficult to draw a line with this, creating an accent using dot technique has never been easier. Honestly, I see it more as a product for makeup artists that could be useful when preparing for special occasions, because straight and pointy liner brush comes more in handy for the everyday user than this one. Anyway, if there is a desire to try out the Super Liner, I have to warn you that it is not waterproof and when it is warmer outside, smudging can occur. At least I have had situations when I accidentally touch my eye area and ruin my look a bit while I have this one on. 


Kopumā, ja ir vēlme papildināt plauktiņu ar skaistiem zeltā rotātiem iepakojumiem un produktiem, kas noderēs gan ikdienā, gan svētku reizēs, ieteiku nepaskriet garām šiem. 

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem. Tas nekādā veidā neietekmē manu personīgo viedokli.
* Thanks to the brand representatives for the test products. This in no way affects my personal opinion.

You Might Also Like

4 komentāri

  1. Man ļoti patīk, ka šī ir ļoti noturīga tuša, taču uz manām skropstām t;a vislabāk izskatās, kad kādu brīdi jau ir palietota, jo pašā sākumā tā šķita smagnēja.

    ReplyDelete
  2. Dizainiski arī ļoti piesaista vekala plauktos :)

    ReplyDelete
  3. Ļoti patīk! Efektīvi acis uzreiz izskatās, lietoju ikdienā šo.

    ReplyDelete
  4. Man gan šī tuša perfekti derēja! It īpaši svētku dienās!

    ReplyDelete